Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

Kapcsolat

 

Az oldalt üzemelteti:

Részletek a SEOZSENI kapcsolat oldalon.

 

A számlázó program hitelességi nyilatkozatát itt találja meg.

 

Ügyintézés / Hibajelentés Ügyfeleimnek:

Kérem meglévő Ügyfeleimet, hogy az ügyintézéshez és a hibajelentéshez a SEOZSENI ÜGYINZÉZÉS menüpontját használják a következők figyelembe vételével:

  • 1) Saját felelősség: Számtalan segédlet és használati útmutató készült és egy oktatóprogram. Mindenkinek saját felelőssége megtanulni a szoftver használatát.
  • 2) Népszerűség: Keresőoptimalizálás, weboldalkészítés és internet marketing tanácsadás ma nagyon keresett téma. Aki ismer, tudja, hogy az országban teljesen egyedi módon egyesítettem ezt a három témát, ami rendkívül hasznos és megismételhetetlen lehetőséget ad a mikrocégeknek. Hetente százával érkeznek az érdeklődő e-mailek, ha Ön nem a SEOZSENI Ügyintézés menüjében írja le a problémáját nagy valószínűséggel el fog tűnni a sok "Kérlek János véleményezd a weboldalam" típusú e-mail között!
  • 3) Türelem: a SEOZSENI-t több mint 1.000 felhasználó használja, a HONLAPTESZT-et pedig több mint 2.100 vállalkozó töltötte ki. Ügyfeleim egyformán fontosak számomra, ezért az ügyintézést beérkezési sorrendben tudom teljesíteni. Torlódásra számítsanak, azonban mindenkinek orvosolni fogom a problémáját.

Tegye fel kérdését e-mailben itt:

*Név:
*E-mail cím:
  Kérek egy másolatot
*Tárgy:
*Üzenet,
kérdés:
 
 

Telefonos elérhetőség:

 

Kattintson ide a
telefonszám megjelenítéséhez

 

Telefonos elérhetőség:
Hétfőtől-Péntekig 9:00 - 17:00

Most: Nem érhető el. Oka: "Elfoglalt"
Tervezett befejezés 19:00 után

"Elfoglalt" jelentése: az ügyvezető az irodában tartózkodik, de sürgős ügyei (tanácsadás, megbeszélések, SOS programozási- és webfejlesztési feladatok elvégzése) miatt nem nem tud egyszerre az ügyekkel foglalkozni és a telefont is felvenni.

 

(ne hívjon rejtett számmal,
mert a hívás blokkoló azonnal bontja a hívást)

 

Idő = Élet. Ne töltse idejét (életét) új ügyfelek szerzésével. Legyen több ütős honlapja is a Google kereső élmezőnyében. Impulzív reklámszövegekkel maximalizálja az eladások számát. Lazítson és élvezze, ahogy az online vevőszerző folyamat magától termeli a profitot. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Online marketing és impulzív reklámszövegírás szakértője

 

 42 ember köszönte meg.

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)