Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

Részecskeszűrő tisztítás

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a jármű üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye jócskán romlott - kuplung

Szűrőrészecske Kuplung: Ha a részecskeszűrő lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel az autót. Amikor ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye durván romlott.

A működésképtelen részecskeszűrőt javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi irdatlanul borsos kiadás, míg utóbbi pénztárcabarát megoldás. Régebbi gépjármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalán olvasható még több tanulmány. Sajnálatos módon tömérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szétszerelés nélkül.

 

Cikkajánló

 

Mesés - kamera jutányos árakkalMesés - kamera jutányos árakkal
Papírdoboz - Amit boríték témában mindenképp ismerni kellPapírdoboz - Amit boríték témában mindenképp ismerni kell
  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)