Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

Friss magyar lottószámok

Mindannyian ismerjük az évtizedek óta kipróbálható nemzedékeken átívelő, töretlen sikerű magyar lottó játékokat. És a legfrissebb számokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán fellelhetők az Ötös lottó, a Hatos-lottó, és a Skandináv-lottó esetén a friss nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai adatok a megszokott heti sorsolásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Tájékozódhatsz, hogy a saját számaiddal milyen találatokat sikerült volna megütni a korábbi Ötös lottó, Hatos-lottó és Skandináv lottó húzásokon, illetve mindhárom lottó vonatkozásában a húzásokon a gömbből előkerült nyertes számok milyen ritkán bukkantak eddig fel a szóban forgó lottó múltja alatt az adott évjárat, esetleg az utolsó jackpot óta eltelt időben.
Abban az esetben, amikor éppen sem Te sem más nem lett lottónyertes, akkor a megnyerhető lottó nyeremények értékét és halmozódását is megtekintheted.

Amikor nem csak a lottószámokkal kísértenéd a szerencsét, úgy a mindenkor friss lottó játékokhoz kötődő különsorsolások közül is válogathatsz.

Szeretnél ingyen játszani? A Skandináv lottó tippelős játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játszani vágyók által beikszelt leggyakoribb nyerőszámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes heti kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Ha lenne véleményed a lottó húzásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges svindlikről, akkor egy szabad fórum segítségével játszva megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő véleményekre.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-05-24 09:00

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)