Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

Tintapatron utántöltése

Ön is Nyomtasson inkjet nyomtatójával csupán ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! Tintapatron feltöltése akciós árakon

HP tintapatron utántöltő - Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen módon végezzük el a tintapatron vásárlását. A RefillParadise patrontöltő készletei professzionális megoldást adnak erre úgy, hogy a patron utántöltését bárki, mindenféle szakértelem vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. A nyomtatási költségek így – a nyomtatópatron típusától és beszerzési költségétől függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE zsugorodnak.

Nem véletlenül keresik annyira sokan a megoldást, hiszen mindig új patront vásárolni az egy nagyon drága mulatság. Viszont a RefillParadise. Tintapatron hírek itt.hu egy hihetetlenül jó megoldást talált erre a kérdésre: olyan tintapatron-utántöltő készleteket ad, amelyekkel bárki fel tudja tölteni a kiürült tintapatronjait, biztonságosan és egyszerűen el tudja végezni a fúvókasor légtelenítését (amely nélkül a patron tintával való feltöltése csak egy eredménytelen próbálkozás lenne, hiszen enélkül a patronok gyorsan tönkremennének), ráadásul a RefillParadise.hu utántöltő kittjeit csak egyszer kell beszerezni, mert azután már elegendő csak a külön kiszerelt festékeket megvenni.

Manapság már semelyik vállalkozó se boldogul nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb részében is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a patronok, amelyek alig 200-300 oldal kinyomtatása után üresek lesznek. Amikor pedig új festékpatront vásárolnánk, nem ritkán 4500 - 6000 Ft-ot vagy még többet kell azokért fizetnünk. Ráadásul külön a fekete tintapatronért és külön a színes patronért.

Címkék: tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2016-12-30 15:35

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)