Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

Na, most leleplezzük a nyomtatógyárak féltve őrzött titkait! - Ön is nyomtasson ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON!

Címke: Canon PG-512 patron utántöltése, HP 650 tintapatron utántöltése, Canon patron csere

Sokunknak okoz gondot, hogy miért ilyen drágák napjainkban a tintasugaras nyomtatókba való tintapatronok. Pedig a válasz itt van az orrunk előtt: a nyomtatógyárak nem a nyomtatók gyártásából, hanem a hozzájuk szükséges patronok eladásából profitálnak.

Ma már egyetlen vállalkozás se lehet meg nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb hányadában is ott vannak a tintasugaras HP és Canon nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a festékpatronok, amelyek mindössze 200-300 oldal kinyomtatása után kiürülnek. Amikor viszont új festékpatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene azokért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színesért.

Nem véletlenül keresik annyian a megoldást, hiszen mindig új tintapatront venni az egy nagyon költséges mulatság. Viszont a RefillParadise egy hihetetlenül jó megoldást tud adni erre a kérdésre: olyan tintapatron-utántöltő készleteket ad, amelyek használatával bárki újra tudja tölteni a kifogyott tintapatronjait, teljes biztonsággal és egyszerűen el tudja végezni a fúvókák légtelenítését (amely nélkül a patrontöltés csak egy reménytelen próbálkozás lenne, hiszen enélkül a festékpatronok a nyomtatás folytatása során igen gyorsan tönkremennének), ráadásul a RefillParadise.hu töltőkészleteit mindössze csak egyszer kell megvásárolni, mert azután már elegendő csak a külön kiszerelt festékeket megvenni.

Ha Önnek is gondot jelentenek a horribilis festékpatron-árak, akkor a RefillParadise lesz Önnek is a megoldás! Kattintson a RefillParadise. Napjainkban a Canon PG-540 patron utántöltő készlet, tintapatron csere igencsak keresett témakör.hu honlapjára!

Forrás: refillparadise.hu, 2016-08-11 20:14

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)