Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

2016. július 31, vasárnap 22:09

PR Csoport forradalom 2016. augusztus 1-től

Drámai árcsökkenés azért, hogy minél többen, gyorsabban csatlakozzanak a PR Csoporthoz

Most a kulcsszavakra írt PR cikkek aranykorát éljük. A Google helyezéseket gyorsan és drámaian lehet javítani kulcsszavakra írt PR cikkekkel. Ami nem más, mint egy egyszerű linkajánló. Pár száz karakterben beszél honlapjáról. Benne szerepel egy link, ami a cikk olvasóit az Ön honlapjára viszi. A cikk szövegében gyakran szerepelnek a fontos kulcsszavak. Megfelelő formázással kiemelve. Félkövér, dőlt, képaláírás, képek neve, dokumentum cím, meta leírás, stb. Ezt nevezzük „kulcsszavakra írt PR cikk”-nek.

Egy ilyen kulcsszóra írt PR cikk értéke felbecsülhetetlen. A link összekapcsolja az Ön weboldalát a cikkben szereplő kulcsszavakkal. A PR cikkben szereplő linken keresztül az Ön weboldalához hozzáadódik a PR cikkben szereplő kulcsszavak értéke. Ez fantasztikus. Hiszen a PR Csoport tagjaként havonta 5 db kulcsszavakra írt PR cikk értéke hozzáadódik az Ön weboldalához.

A PR Csoport tagság csak a SEOZSENI-ben érhető el. Méghozzá VIP szintű jogosultságtól. Ez korábban 79.990 Ft-ba került. 2016. augusztus 1-től a hetest elhagyom az elejéről. Egy jó hír: a SEOZSENI VIP tagság most csak 9.990 Ft :)

Hozzászólok a témához

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím:
(nem publikus)
Honlap:
*Hozzászólás:

Idő = Élet. Ne töltse idejét (életét) új ügyfelek szerzésével. Legyen több ütős honlapja is a Google kereső élmezőnyében. Impulzív reklámszövegekkel maximalizálja az eladások számát. Lazítson és élvezze, ahogy az online vevőszerző folyamat magától termeli a profitot. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Online marketing és impulzív reklámszövegírás szakértője

 

  

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)