Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

2015. február 18, szerda 16:27

Hoppá: 636 napja nincs új blog bejegyzés :)

Nem kell megijedni: nem zárt be az oldal, nem tűntem el. Azonban 2012. április óta a Google szabályai annyira eldurvultak, hogy szinte minden időmet a keresőoptimalizálás projekt foglalja le. Indult egy új blog és egy új szoftver: SEOZSENI

A Google mérnökei folyamatosan tökéletesítik a rangsorolást megállapító algoritmust. A linképítés az egyik legfontosabb eszköz, amivel látványos és gyors növekedést lehet elérni a keresőben. Azonban a Google mérnökei megelégelték, hogy mesterséges linképítéssel kedvezően befolyásolható a helyezés.

Elrettentő büntetést találtak ki azoknak, akik túlzásba viszik a mesterséges linképítést: örökre kitiltják a keresőből a weboldalt. Ez azt jelenti, hogy soha, senki sem fog a Google keresőből az adott weboldalra látogatni - és ez visszavonhatatlan.

A súlyos büntetések elkerülése miatt (is) készült a SEOZSENI, mely itt található meg:

http://www.seozseni.hu

A SEOZSENI projekttől függetlenül a honlapteszt fejlesztése nem állt meg, csak a marketing témájú blog bejegyzésekre nincs idő

A honlapteszt fejlesztése és tökéletesítése ma is zajlik. Például szép, új fejlécet kapott a weboldal. Ami fixen marad, görgetéskor nem tűnik el. Nagyon menő :)

Idő = Élet. Ne töltse idejét (életét) új ügyfelek szerzésével. Legyen több ütős honlapja is a Google kereső élmezőnyében. Impulzív reklámszövegekkel maximalizálja az eladások számát. Lazítson és élvezze, ahogy az online vevőszerző folyamat magától termeli a profitot. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Online marketing és impulzív reklámszövegírás szakértője

 

Hozzászólok a témához

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím:
(nem publikus)
Honlap:
*Hozzászólás:

  

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)