Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

A Honlapteszt Blog új helye a SEOZSENI blog >>>

 

1000-ből 471 ember közvetlenül a vásárlás előtti tájékozódásra a Google keresőt használja. Teljesen mindegy, hogy online megrendelés, telefonos vagy személyes beszélgetés után vásárolnak Önnél - a leendő vevői 47,1 százaléka a Google-ben kezdi a vásárlást. El tudja képzelni, micsoda óriási vagyon, hírnév és elismerés vár Önre, amikor naponta TÖBB EZER FIZETŐKÉPES VEVŐ először az Ön honlapjával találkozik a Google keresőben? Ehhez minden elméleti és gyakorlati eszközt biztosít az ingyenes SEOZSENI Adaptív Linképítés Hálózat:

0 hozzászólás | 2017. július 13, csütörtök 11:51

Az új év számos újdonságot hozott. Ezek között a fontosabbak:

0 hozzászólás | 2017. január 14, szombat 00:29

Egyenlőre annyit elárulok, hogy szeptemberben hatalmas fordulatot vesz a PR Csoport tagság. Vannak néhányan, akik a tárhely szolgáltató / programozó hibája miatt nem telepíthették a PR Csoport programkódot. Ők kimaradtak a PR cikkek által nyújtott mesés előnyökből. De ennek vége!

0 hozzászólás | 2016. szeptember 01, csütörtök 02:43

Drámai árcsökkenés azért, hogy minél többen, gyorsabban csatlakozzanak a PR Csoporthoz

0 hozzászólás | 2016. július 31, vasárnap 22:09

A weboldalak 99,96%-ának rossz, vagy nagyon gyenge az online PR jelenléte. Sokan nem tudják, hogy milyen fontos jelentősége van a PR cikkeknek. Ezért nem fordítanak kellő időt és energiát az online PR jelenlét kiépítésére. A köztudatban él egy tévhit: az online PR cikk egy méregdrága reklám. Kiscégeknek szinte csak márkanév építésre használható. Közvetlen vevőszerzésre nem éri meg ilyen sokat költeni. Csakhogy emiatt százezreket, akár milliókat is veszítenek

0 hozzászólás | 2016. április 09, szombat 13:37

2016. 04. 01. - A SEOZSENI-ben számos modul segít javítani a helyezést a keresőkben. Ezek között talán a legfontosabb a PR Csoport. Ez az egyszerű program lehetővé teszi, hogy a csoport tagjai egymás honlapján PR cikkeket publikáljanak. Ehhez tartozik a Báziscikk, ami a PR cikkek megírását teszi rettentően kényelmessé.

Mi minden történt az elmúlt hónapokban? A teljesség igénye nélkül:

0 hozzászólás | 2016. április 01, péntek 08:47
0 hozzászólás | 2015. február 20, péntek 13:25

Nem kell megijedni: nem zárt be az oldal, nem tűntem el. Azonban 2012. április óta a Google szabályai annyira eldurvultak, hogy szinte minden időmet a keresőoptimalizálás projekt foglalja le. Indult egy új blog és egy új szoftver: SEOZSENI

0 hozzászólás | 2015. február 18, szerda 16:27

2013. május 22-én a Google mérnökei aktiválták a Pingvin 2.0 névre keresztelt algoritmus frissítést. Tegnap aktiválták, ma már érezhető a Pingvin 2.0 hatása. A tegnapi naphoz képest a TOP100 mezőny teljesen átrajzolódott. Új weboldalak tucatjai jelentek meg előkelő helyeken, míg más weboldalak eltűntek az első 100 közül.

9 hozzászólás | 2013. május 23, csütörtök 15:01

Címkék: pingvin, linképítés, keresőoptimalizálás

2012 áprilisában az egész világot megrázta a Pingvin névre keresztelt algoritmus frissítés. A webszemét írtására kitalált büntető algoritmus hatására sokan sokkot kaptak: weboldaluk forgalma hirtelen a töredékére esett és a legfontosabb kulcsszavakra eltűntek a Google találati listájáról.

A Google Pingvin 2.0 frissítést rettegve várja a világ. A napokban be fog következni. Mi várható és hogyan lehet megelőzni a Pingvint?

9 hozzászólás | 2013. május 22, szerda 05:39

Címkék: pingvin, linképítés, keresőoptimalizálás

A SEOZSENI laboratórium legújabb felfedezése egyszerűen sokkoló. Egy kulcsszóra a Google első 100 weboldala együttes erővel átlagosan 5.766 db linkgyűjtő katalógusra regisztrált. Ennek ellenére egy weboldal átlagosan csak 400 db linkgyűjtő katalógusba regisztrál. Döbbenet: a kutatás szerint van még 5.366 db linkkatalógus, ahova regisztrálhat!

51 hozzászólás | 2013. január 08, kedd 09:10

Címkék: linképítés, keresőoptimalizálás, SEOZSENI Laboratórium

Leopárdfóka Hadművelet III. csapás:

Mi lehet a közös 1.070 db weboldalban, ami miatt a Google kereső élmezőnyébe került? Vajon mi lehet a titkuk, amiért a Google az ő honlapjukat nem büntette meg... Sőt! Az egyre gyakoribb büntetések ellenére nyertek a helyzeten és az első oldalra kerültek?

0 hozzászólás | 2012. november 19, hétfő 11:03

Címkék: linképítés, pingvin, SEOZSENI Laboratórium

Leopárdfóka Hadművelet II. csapás:

Ön sokat szenvedett azért, hogy weboldala megelőzze a konkurens oldalakat a Google keresőben. Sajnos a Google nem tartja szem előtt az Ön érdekeit. A Google-nek nem érdeke, hogy Ön jó helyezést kapjon.

A legutóbbi algoritmus frissítéssel ezt egyértelműen ki is fejezte a Google a nagyvilág számára.

Itt az idő, vágjunk vissza!

0 hozzászólás | 2012. október 30, kedd 12:31

Címkék: linképítés, pingvin, SEOZSENI Laboratórium

A Leopárdfóka Hadművelet I. csapás:
A Pingvin-algoritmus működésének leleplezése

1 hozzászólás | 2012. október 05, péntek 14:50

Címkék: linképítés, pingvin, SEOZSENI Laboratórium

A PINGVIN természetes ellensége a LEOPÁRDFÓKA. A Google alkotta a Pingvin algoritmus frissítés tízezreket sodort a csőd szélére. Hosszú, kímerítő és alapos kutatás ízekre szedte a Pingvin algoritmust.

A Leopárdfóka hadművelet a válasz a Google kihívására:

12 hozzászólás | 2012. október 03, szerda 15:40

Címkék: linképítés, pingvin, SEOZSENI Laboratórium

2011. februárban megjelent „Panda” és a 2012. áprilisában megjelent „Pingvin” névre keresztelt Google algoritmus frissítés végleg lezárta a keresőoptimalizálás virágzó korszakát. Akár 400 hellyel hátrasorolja a Google a virágzó korszakban megszokott linképítést végző honlapokat.

107 első helyezett weboldal linkjeinek vizsgálata során bizonyítást nyert áprilisi jóslatom: az ún. „mélylink” lett az első számú rangsorolási faktor:

6 hozzászólás | 2012. szeptember 24, hétfő 12:30

Címkék: linképítés, pingvin

Újra és újra felröppennek a hírek, hogy neves portálok feltörésével több százezer, vagy millió felhasználó jelszava kerül napvilágra. Komoly biztonsági kockázatot jelent, hogy sokan ugyanazt a jelszót használják mindenhol.

Hölgyeim, Uraim, szenzáció:

Nincs több elfelejtett jelszó, Nincs több feltörhető jelszó, Itt az ingyenes, biztonságos jelszó generáló program:

3 hozzászólás | 2012. augusztus 29, szerda 09:35

Címkék: biztonság

Weboldalak optimalizálása során igen jó támpontot jelent, ha tudjuk, hogy a Googlebot milyen gyakorisággal látogatja meg honlapunkat. A Googlebot kiemelkedően fontos szerepet kap a keresési eredmények rangsorolását illetően.

Nélküle egyszerűen nincs Google kereső.

Egyedülálló szerepe ellenére egy átlagos honlap tulajdonos nagyon keveset tud a Googlebot működéséről.

0 hozzászólás | 2012. augusztus 27, hétfő 12:32

Címkék: eszközök

Az uborkaszezonnak lassan vége. A dinnyék ideje lassan lejár. Egyre rövidebbek a nappalok, és érezhetően hidegebb a levegő, miután ránk tör a sötétség. A klímaváltozás otthonukba tereli az embereket.

Ön mit tartogat a leendő vevők számára? Árucikket vagy élményeket? Az igazság az, hogy maga az árucikk senkit sem érdekel...

1 hozzászólás | 2012. augusztus 21, kedd 11:11

Címkék: marketing

A Google 2012. április 24-én világszerte egyszerre, egy időben brutálisan megváltoztatta a weboldalak helyezési sorrendjét megállapító algoritmust.

Katasztrófa: aki az eddig megszokott módon folytatja tovább a linképítést, minél eredményesebb lesz, annál nagyobb büntetés várható!

11 hozzászólás | 2012. május 11, péntek 12:35

Címkék: linképítés, keresőoptimalizálás, pingvin

A rangsorolási algoritmus dönti el, hogy melyik honlap hányadik helyet kapja a keresési eredmények között. A mostani változtatás brutálisan felrázta az eddig jól megszokott eredményeket. Évek óta domináló honlapok tűntek el az első oldalról. Tömegével esnek vissza a honlapok 20, 30, 50, de akár 100 helyet.

10 hozzászólás | 2012. május 07, hétfő 13:00

Címkék: keresőoptimalizálás, pingvin

A cégek nagyon drágán tanulják meg ezt a két leckét. Amikor megtanulják, onnantól egészen más irányt vesz a marketingjük. A vállalkozók éveket töltenek ennek a megértése nélkül. Így rendkívül nehéz feladat előtt állnak: reggeltől-estig azzal foglalkoznak, hogy meggyőzzék a lehetséges vevőket.

Ennek a megértésével egészen más irányt vehet a cége:

2 hozzászólás | 2012. április 04, szerda 06:21

Címkék: marketing

A Google Eszköztár (Google Toolbar) egyik pótolhatatlan funkciója, hogy kijelzi az aktuális weblap PageRank értékét. A sokak által kedvelt PageRank kijelzés többé már nem érhető el a népszerű Firefox böngésző frissített verzióival. Itt a megoldás:

36 hozzászólás | 2012. március 24, szombat 09:00

Címkék: eszközök

Gondolta volna, hogy a keresőoptimalizálás visszafelé is elsülhet? Jó helyet szeretne elérni, ezért kiemelt figyelmet fordít a linképítésre és a tartalom megfelelő formázására.

Nincs ezzel semmi baj, de vannak határok. Mikor átlépi ezeket a határokat, a Google az enyhe büntetéstől a súlyos, akár a teljes kizárással is büntethet

8 hozzászólás | 2012. március 04, vasárnap 15:58

Címkék: keresőoptimalizálás

Jóval nehezebb lesz ezután a Google kereső élmezőnyébe törni. 2011. novemberében megszűnt az a nyilvános szolgáltatás, ami jelentősen felgyorsította a konkurens honlapok megelőzését. Sokan várva-várták a nyilvános szolgáltatás folytatását, de most már hiába: végleg megszűnt és nem is lesz folytatása a Yahoo Site Explorer-nek

12 hozzászólás | 2012. február 20, hétfő 09:43

Címkék: keresőoptimalizálás

A honlap eredményeit nagyban befolyásolja a választott honlap domain neve. Egy rosszul megválasztott domain név akár teljesen meghiúsíthatja a céljait.

Most azt a három alapvető feltételt ismerheti meg, amivel a legmagasabb nyereséget elérheti internetes honlapjával.

23 hozzászólás | 2012. január 05, csütörtök 11:51

Címkék: domain, honlapkészítés

Kereskedések minden napos problémája, hogy mi legyen az az mondat, amit az eladó először mond a boltba belépő nézelődőnek, leendő vevőnek. Létezik egy univerzális mondat, amit mindenhol lehet használni? Most kiderül...

8 hozzászólás | 2011. december 12, hétfő 16:06

Címkék: marketing

A Google AdWords hirdetések 80 százalékánál a hatékonyságot a duplájára lehet emelni. Ezt azt jelenti, hogy 30.000 forintból annyi látogatót szerezhet, mintha 60.000 forintot költene kampányra...

4 hozzászólás | 2011. november 21, hétfő 18:15

Címkék: adwords

Egyik kiemelt ügyfelemmel közösen 2010. október 15 - 2011. október 15 közötti időintervallumban 3118 fogyasztó árérzékenységét teszteltük. Ugyanazt a szolgáltatást másképp csomagolva, eltérő áron kínálva döbbenetes eredményt kaptunk:

2 hozzászólás | 2011. október 21, péntek 12:38

Címkék: marketing, piackutatás

"Másik kérdésem lenne, hogy Ön szerint a hosszú távú online marketingen, linképítésen kívül melyek azok az offline eszközök, amik gyors, azonnali látogatót/vevőt hoz a honlapra: újsághirdetés, szórólapozás, stb? Kíváncsi lennek a véleményére"

5 hozzászólás | 2011. október 21, péntek 12:09

Címkék: marketing

Minden honlapkészítő, aki egy kicsit is ért a marketinghez, ügyféltermelő honlapot ígér. Vajon könnyebb lesz a vállalkozó élete, ha készít egy ilyen honlapot - vagy csak viszi energiáját és pénzét? Ügyféltermelő honlapot bárki ígérhet, de aki nem tartja be ezt a 3 pontot, az csak az idejét és pénztárcáját rabolja

11 hozzászólás | 2011. október 21, péntek 11:48

Címkék: honlapkészítés, marketing

A tömeges vevőszerzés legújabb őrülete a mikro site-ok, azaz mikroszájtok. Mi a mikroszájt népszerűségének titka?

5 hozzászólás | 2011. október 04, kedd 09:53

Címkék: domain, honlapkészítés

A kormány ÁFA emelést tervez: a jelenlegi 25%-os ÁFA 27%-ra történő felemelése 1,6%-kal növeli a bruttó árat. De kinek a kárára? A vevők vagy a cégek hátán csattan az ostor?

5 hozzászólás | 2011. szeptember 26, hétfő 10:38

Címkék: marketing, piackutatás

A varázsszó: MARKETING.

Ha vevő érzelmeire hat és pozicionálja magát a versenytársakkal szemben, özönleni fognak a megrendelések

21 hozzászólás | 2011. július 25, hétfő 13:21

Címkék: marketing

A világ tele van kapzsi és haszonleső emberekkel. Így aztán ritka az olyan egyéniség, aki önzetlenül akar másokon segíteni. Ma a sikeres marketing éppen ezért erre az üzleti szabályra épül:

2 hozzászólás | 2011. május 09, hétfő 10:15

Címkék: marketing

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)