Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

Fizetőképes kereslet fillérekért

A legtöbb vállalkozó egy vagyont költ arra, hogy legyen kinek eladni. Jól tudják: a termék vagy szolgáltatás nem megfelelő népszerűsítése a cég halálát is okozhatja.

A vállalkozók örökös harca a vevőkkel az egekbe szökő reklámköltségben jelentkezik leginkább. Ugye, sosem akkor akarnak vásárolni, amikor Ön el akar adni? A mai világban egy biztos: valaki mindig el akar adni.

Sokan fizetnek óriási összegeket reklámra, hogy a cégük megjelenjen újságokban, rádiókban, tévékben és az interneten. Bár jól tudják, hogy semmi garancia nincs arra, hogy ezt a hirdetést el is olvassák.

A reklám 80 százaléka kidobott költség, a maradék 20 százalék felelős az eredményekért

Van egy mondás: a reklám fele kidobott költség, de nem lehet tudni, hogy melyik fele. Ma már a reklám 80 százaléka kidobott költség és csak a maradék 20 százalék felelős a nyereségért.

Az AdWords egy olyan hirdetési lehetőség, ahol a reklámra költött felesleges költség jó kampánynál a nulla felé közelít. Alapvetően nem a reklám megjelenése után kell fizetni, hanem csak akkor, amikor az emberek rákattintanak a reklámra. Ezután a honlapját olvasgatják egy ideig.

Az AdWords hirdetéssel csak a sikereket hozó 20 százalékra költi a pénzét

Másik zseniális újdonsága, hogy csak annyit kell fizetni, amennyit szeretne. Úgy működik, hogy megad egy költség keretet, amiből dolgozik a reklám. Ezt a limitet nem lépi át. Emellett megadhat egy maximális átkattintási árat, amennyinél többet nem fizet egy átkattintásért.

Természetesen a konkurencia befolyásolja ezt a versenyt. Szintén hirdetni akarnak és akkor versenyezni kell a legjobb helyért. A Google-től megszoktuk, hogy a felhasználók érdekeit tartja szem előtt. A leghatékonyabb hirdetések kerülnek előre nem a legtöbbet fizető hirdető.

Ez egy olyan lehetőség, hogy egy minőségi hirdetéssel nem csak rengeteg pénzt tud megtakarítani, hanem még a versenytársakat is megelőzi.

 

 

Rengeteg olcsó látogatót kívánok, tisztelettel:

Idő = Élet. Ne töltse idejét (életét) új ügyfelek szerzésével. Legyen több ütős honlapja is a Google kereső élmezőnyében. Impulzív reklámszövegekkel maximalizálja az eladások számát. Lazítson és élvezze, ahogy az online vevőszerző folyamat magától termeli a profitot. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Online marketing és impulzív reklámszövegírás szakértője

 

 4 ember köszönte meg.

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)