Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

Ezzel javíthat kampánya sikerességén

Egy jó kampány vevőket hoz. Egy nagyon jó kampány rengeteg vevőt hoz. A kettőt egy hajszál választja el. Ez a hajszál pedig az eredmények mérése

 

Milyen idegesítő gondolat az ablakon kidobott pénz. Mégis sokan fittyet hánynak a statisztikára. Sajnos a legtöbben nem is nézik meg, hogy milyen eredményeket hoz a kampány. Ami esetenként egy vagyonba is kerülhet.

Akkor tud több pénzt szerezni, ha pontosan méri az eredményeket. Jobb lesz a hirdetés, ha tudja mi történt a hirdetést olvasókkal. Amit mér, azon tud javítani. Amit nem mér, azon csak a szerencse segít és a véletlen. Eléggé bizonytalan táptalaj, nem?

Az AdWords olyan komplett statisztikát ad, aminek még a felét sem fogja használni. Bőségesen elegendő a hirdetések javításához. Pontosan tudja ki, mikor és miért látogatta meg az oldalát. Ezzel meg tudja szűrni a hirdetéseit, hogy melyek érték el a célpiacot.

Ezen finomítva még hatékonyabbá válik.

Százezreket érő statisztikai program ingyen: ez a Google Analitycs

Van egy másik hatékony eszköz a Google kezében, ami segít analizálni a forgalmát. Ez a Google Analitycs.

Nyomon lehet követni a látogatót az átkattintástól egészen az oldal bezárásáig. Nem kötelező ezt az ingyenes eszközt használni. Talán ez az egyetlen analitikai program, ami ennyire összevonható az AdWords rendszerrel.

Az oldalán tud javítani: megmondja, ki mennyi időt töltött az oldalon. Mikor lépett ki, milyen böngészőt használnak. Megtudja erősségeit és gyengeségeit anélkül, hogy egy vagyont költene egy profi felmérésre.

A kulcsszavak teljesítménye jól nyomon követhető, ha Google Analitycs statisztikával keresztezi. Kifürkészheti, hogyan teljesítenek egyes kulcsszavak.

 

 

Rengeteg olcsó látogatót kívánok, tisztelettel:

Idő = Élet. Ne töltse idejét (életét) új ügyfelek szerzésével. Legyen több ütős honlapja is a Google kereső élmezőnyében. Impulzív reklámszövegekkel maximalizálja az eladások számát. Lazítson és élvezze, ahogy az online vevőszerző folyamat magától termeli a profitot. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Online marketing és impulzív reklámszövegírás szakértője

 

 5 ember köszönte meg.

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)