Honlapkészítés tippek - honlapteszt.hu Kitöltött honlapteszt
Kezdőlap Online Marketing▾ Honlapkészítés▾ Keresőoptimalizálás▾ Google Adwords▾ Kapcsolat

2.500.000 kíváncsi vevő itt kezdi a vásárlást

Napjainkban az internet az elsődleges tájékozódási forrás a vásárlás előtt. A Google keresőt naponta 2,5 millió ember használja, hogy okosan vásároljon

Mindenki használta már a Google keresőt és találkozott fizetett hirdetéssel. A fizetett hirdetések a keresési eredmények jobb oldalán és a tetején sárga háttérrel jelennek meg. A Google fizetett hirdetésekből származó bevétele évről évre növekszik. Eredménytelen dolgokért senki sem fizet.

A Google néhány év alatt nagyobb céggé nőtte ki magát, mint az amerikai autógyártás úttörője, a General Motors. Köszönhetően a fizetett hirdetéseknek.

Magyarországon naponta 3.500.000 internetező használja a Google keresőt. Ezeknek jelentős része azért, mert a vásárlás előtt tájékozódni akar. Az a döbbenetes, hogy akkor is az interneten keresnek, ha eszük ágában sincs a világhálón vásárolni.

Egy felmérés szerint naponta több mint 2.500.000 vevő használja a Google keresőt azért, mert valamilyen termékre vagy szolgáltatásra van szüksége és tájékozódni szeretne.

Napi 2.500.000 ember olvasgatja a keresési eredményeken felhozott honlapokat és hirdetéseket.

Lehet, hogy nagy látogatottsággal bírnak azok a honlapok, amelyek előrébb vannak a hirdetésben. De Önnek nem látogatók kellenek, hanem vevők, igaz? Egy statisztikai felmérés szerint a látogatók 80 százaléka megreked az első három fizetett hirdetésnél.

A cél egyszerűen hangzik: kerüljön az első három fizetett hirdető közé és akkor nem csak látogatókat, hanem vevőket is szerez. Természetesen a honlap varázsereje nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a látogatók minél magasabb arányban vásároljanak.

 

 

Rengeteg olcsó látogatót kívánok, tisztelettel:

Idő = Élet. Ne töltse idejét (életét) új ügyfelek szerzésével. Legyen több ütős honlapja is a Google kereső élmezőnyében. Impulzív reklámszövegekkel maximalizálja az eladások számát. Lazítson és élvezze, ahogy az online vevőszerző folyamat magától termeli a profitot. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János
Online marketing és impulzív reklámszövegírás szakértője

 

 4 ember köszönte meg.

 

  Verdes János - Honlapkészítés, weboldal készítés
SEOZSENI Belépés
Weblap készítés blog
Kulcscsó sűrűség számítás
Honlapkészítés tippek: címsor ebook (honlap ingyen)
Weboldal készítés tippek: szövegírás ebook (honlap ingyen)